Google Website Translator Gadget

tisdag 15 september 2015

Sverige... Sverige

Märkligt vad tyst det nu har blivit, om den av media och politiker tidigare så frekvent debatterade“barnfattigdomen i Sverige”. Kan det möjligtvis bero på, att de i dessa flyktingkatastrofernas dagar helt oväntat har fått ett mer balanserat perspektiv på skillnaden mellan välfärd och andra länders betydligt mer krassa verklighet.

Men... i media överskuggas ju ändå allt detta av ännu en... opinionsundersökning...!?? Denna nu ständigt återkommande pseudohändelse. Man bara skakar på huvudet åt detta meningslösa trams och frågar sig, vad är det som är så förb..... viktigt med opinionsundersökningar.... flera år innan ett val dessutom...?!! Mer än att media villigt raffinerar skräpet till ännu fler toppade icke-nyheter om politik och.... politiker. Som precis alla andra dagar året runt. 

Egentligen är det bara för att Kristofferson, Knutsson, Gissén och alla de andra inrikespolitiska nördarna ska ha något att göra. Varje kväll framför tv’n måste vi därför tvångsmatas med all den här skiten. Ett ostämt självspelande piano på gränsen till det outhärdliga. Blir man trött... eller...

Inga kommentarer: