Google Website Translator Gadget

söndag 5 februari 2012

Skit är skit

Meningen med den här s.k. melodifestivalen verkar nu bara ha blivit ett sätt för samhället, att ekonomiskt försörja Christer Björkman och dom här musikaliskt obegåvade s.k. kompositörerna som Thomas G:son och co. !? Det har blivit ett meningslöst spektakel. En pastell-orgie med artister och låtar i lägsta division, där den linslusfyllda publiken sitter som nicke-dockor med sina kulörta ballonger och gillar allt skräp.... bara dom får vara med ..... i TV !??

Det räcker inte, om man som den överreklamerade Marie Serneholt sätter på sig en glittrande, förväntat sexig kroppsstrumpa i guldlamé, när man ändå inte kan sjunga. Det är väl ändå det som det hela går ut på...!? Åtminstone var det så förr, när tävlingen verkligen levde upp till epitetet "sångtävling" (song contest). Näe, snus är snus och skit är skit... om än i gyllene dosor !

Om man nu som den här gruppen "Death in april" (patetiskt namn..) har valt att spela s.k. metal rock, vad f.. gör dom då i det här programmet ? Deras framträdande kan sammanfattas som ..."ett entonigt epileptiskt anfall". Helt malplacé. Jag orkade inte se slutet, men gick dom dessutom inte till final, eller ....!? Man behöver inte gissa många ggr, vilken åldersgrupp som numer står för röstningen i programmet. Dom är inte bara blöta bakom öronen.... dom har tydligen allt för mycket skit i dom också. "Deaf in april" ......???!!!!!

Man undrar på vilka grunder som patetiska pajasar som "Sean Banan" och helt färglösa Moniker har valts ut till tävlingen. Sitter Björkman och kastar tärning bland bottenskrapet av medelmåttorna, eller ...? Jag tycker redan nu, att Sverige istället ska skicka programmets pauslåt "Inte bara bögarnas fest" till europafinalen ! Den var verkligen bra och med utmärkt koreografi. Då kanske det finns en liten chans till topp-placering. Men... å' andra sidan... vem bryr sig egentligen. Stora finalen är ju bara en större klonad variant av samma spektakel. Skit är skit .... om än i stora gyllene dosor.

Inga kommentarer: