Google Website Translator Gadget

tisdag 7 februari 2012

Året var 2037

Dom flesta önskar, att dom kunde se in i framtiden. Vem vet.... kanske kommer det t.ex. att se ut så här år 2037 ..... " if man is still alive.." ......

* Året är 2037 och TV4 visar fortfarande Jönsson-ligan varje vecka..!?

* Pia Kalischer är nu 75 år, men envisas med att jobba kvar på Sveriges Radio som musikproducent och spelar dagligen endast årets (2037) musik i alla kanaler. Med motiveringen att man måste leva i nuet.

* På Sveavägen 68 står som vanligt varje dag en svärm av journalister och fotografer utanför entrén och väntar på den senaste kommentaren från socialdemokraterna, om hur dom en gång till ska försöka vinna valet.... den här gången.

* Nasa, som åter har fått sänkt budget, förklarar för pressen, att NÄSTA ÅR så kommer dom absolut att hitta liv på någon exoplanet. ..... förmodligen.

* Den 1: januari det här året visas årets första (av 365) melodifestival. På dagens scen i Orsa finns bara  högtalare, en stor bildskärm och kulörta stroboskoplampor som pumpar ut en orgie av pulserande ljus och ljud ut över publiken. Ballongviftande familjer som bara är glada över, att dom får vara med...... i TV.

Inga kommentarer: