Google Website Translator Gadget

tisdag 6 december 2011

O' vem bryr sig.......

Finns det något mer patetiskt än sidan Starlounge på MSN.....?!
Som att en Ashton Kutcher-"vem-fan-är-det" kom solo till någon meningslös amerikansk filmpremiär, eller att nu så ska Charlie Sheen hjälpa exfrun med någonting för de flesta helt ointressant. Kissie (det bloggande botox-spöket) ska tydligen bli vuxen nu .... och lägga ner bloggen. Jaha,  o' vem sörjer det bland oss normalbegåvade ?

Har ni förresten hört att Lewis Hamilton och Nicole Scherzinger(?) är tillsammans igen! Näe, vad säger du !?! Är det sant ? Hörde du det på CNN....eller ? Men om ni nu inte hörde just det, så ska ni bara veta, att Justin Bieber nu flörtar med Mariah Carey och att Darin har skrivit vinnarlåten i årets "Idol"...! Tänk att man inte visste det. Vad världen är stor ändå och vad lite man vet.

Lady GaGa satsar visst nu på orgasmer och spenat. Om det är samtidigt förtäljer dock inte historien. Och bröderna Skarsgård är naturligtvis givna på Bills(?) premiär. Alla fem då ? Eller sju....åtta...eller hur många är dom där Skarsgård egentligen ? Jag har tappat räkningen....eller.....är dom verkligen något att räkna ....med ?

Åååå' är den hot eller inte hot ? Katy Perrys(?) nya rosablonda page-frisyr. Döfräck ! Tycke' i alla fall ja'....! Va' tycke' du ? Men,.... vad går upp mot en ljuv bröllopslycka ?!  Tänka sig, att idag gifter sig Pär-Ola och Louise. Är det inte den där bonden som har smetat av sig på var och varannan löpsedel ? Ja, hur eller hur ....för ..wedding ...getting married......det är ju så underbart. De é mitt enda mål här i livet, faktiskt. För det är det....faktiskt ! Ja ja.....vi säger väl det då. Bara man slipper, att alltid behöva veta vad den där Alexander Bard tycker, om allt som ingen inte behöver veta någonting om. 

Inga kommentarer: