Google Website Translator Gadget

tisdag 1 november 2011

Utemöblerna eller vinterdäcken ....?

Ja, nu är sommartiden slut. Utemöblerna ska flyttas tillbaka ..... eller var det vinterdäcken som skulle ställas fram...!?? Hur eller hur, så var det en person som jag känner som skulle hjälpa sin svärmor på lördagen med att ställa om en klocka högt uppe på väggen i köket. Han klev raskt upp på en pall och av bara farten, så lyckades han (trots alla kom-ihåg-regler) med att ställa fram klockan en timma .... istället för tillbaka.

Resten av klockorna i lägenheten skulle nu den annars så pigga svärmodern själv ställa om senare och resultatet av det blev ju då, att alla klockorna i hennes hem ställdes fram en timma ... med klockan i köket då som referens. Lite tröttare än vanligt gick hon upp som vanligt strax före 8 på söndagsmorgonen för att sätta på kaffet. Hon tyckte, att det såg ovanligt mörkt ut utomhus, men kom då ihåg, att det naturligtvis berodde på att klockorna igår hade ställts om till normaltid.

Något mer gäspande än vanligt satte hon dock på tv'n för att titta på reprisen av Minnenas television med Jarl Kulle kl. 8, men just där (på Ettan) var det tydligen fortfarande bara Vetenskapens värld. Konstigt .... för enligt TV-tidningen så skulle det programmet börja kl. 6 och vara slut kl. 7 ....!?? Sedan Engelska Antikrundan en timma innan Minnenas television ...!?? Det var då som hon slog på text-teven och resten är som man säger .... historia.

Nu påstår hon, att hennes svärson bara hade gjort det där på ren jäkelskap och att hans envisa bortförklaringar nu snarast bara har förstärkt hennes teori om den redan sedan tidigare förlorade svärmorsdrömmen. "T minus 2 hours and still counting"

Inga kommentarer: