Google Website Translator Gadget

onsdag 5 oktober 2011

Acropolis adieu .... για πάντα

När en svårt sjuk patient konstateras hjärndöd, så upphör man med alla livsuppehållande insatser. Det är då ur medicinsk synpunkt meningslöst att fortsätta. Så gör man i sjukvården och det borde man också göra med s.k. döende länder i den europeiska unionen. Länder som struntat i sin egen hälsa, levt för dagen och bara sett på livet som en enda lång fest. Ett egoistiskt fuskande och festande på andra länders bekostnad.

Jag pratar naturligtvis om Grekland .... igen. Nu är det dags att koppla bort respiratorn. Stänga av all näringstillförsel och från och med nu .... bara ge dem smärtstillande. Inga fler lån rakt in i det svarta hålet. Nu är det upp till dem, om de vill överleva och ... HUR.. det får de själva klura ut, medan de dansar vidare till bouzouki-musik på barerna ibland kastade tallrikar.

Låna istället ut pengarna på 10 år till de banker som då kommer att bli tvingade till stora nedskrivningar. Sedan kan vi sätta punkt för det här spektaklet. Vi andra länder i europa och världen kan inte längre hålla på att släpa runt på ett ruttande kadaver, tung hängade kring benen. De länder som inte följer lagar och förordningar inom EU få helt enkelt klara sig själva. Enough is enough !

Inga kommentarer: