Google Website Translator Gadget

lördag 24 september 2011

Den obstinata kärringen på Sveriges Radio

Så här ser hon alltså ut. Kvinnan på Sveriges Radio som på eget bevåg har detroniserat musikutbudet på de vuxnas egen kanal, P4. Som fullständigt har berövat oss alla lyssnare i stort sett all musik utgiven före 1981. Som till största delen bara spelar nyutgiven musik och dessutom till 60-70% med unga kvinnliga artister. Hon och hennes lydiga marionett Kerstin Behrendtz verkar tro, att det är i radion och i P4-musiken som den feministiska kampen ska föras.

Den här musikpolicyn tog hon (som tidigare chef för P3) med sig till till den breda vuxenkanalen P4 ... helt ograverad. Hon ville då, att musiken helst skulle vara svensk och att unga (50% kvinnliga) artister skulle ha företräde i den kanalen. Helt ogenerat vägrar hon obstinat att över huvud taget ta till sig den ymniga kritik som nu allt mer tar sig sitt uttryck bland lyssnarna. Och hennes överordnade bryr sig inte. Bara de kan sitta där och hova in sina dryga löner från oss skattebetalare och radiolyssnare, så är de tydligen nöjda.

Vi är ofta kritiska till diktatoriska ledare runt om i världen som inte bryr sig om folkviljan. Vi kan börja med att först avsätta en av våra egna diktatorer. Pia Kalischer. En helt ny musikpolicy måste införas snarast i P4, SR och det är tydligen bara vi lyssnare som själva måste utföra det jobbet.

Bombardera henne med mail, dag ut och dag in. Ring gärna till henne via SR's växel. Skriv gärna mail till SR's ordf. Mats Svegfors också. Kom igen nu....!!  
pia.kalischer@sr.se                     mats.svegfors@sr.se

Inga kommentarer: