Google Website Translator Gadget

torsdag 16 juni 2011

Sälj Kreta, Rhodos och Korfu !!

Grekerna har bränt sina pengar på höga pensioner (från 55 år till 120% av slutlönen), offentlig byråkrati, statliga läckande företag, tveksamma sociala förmåner, osv i åratal och medan det har pågått, så har man dessutom förfalskat de offentliga räkenskaperna under många år, så att man kunde få låna ännu mer! 
Grekland har m.a.o. ägnat sig åt nationell ekonomisk brottslighet på högsta nivå. Dom ska inte drömma om, att bankerna (vi européer) ska avskriva deras lån. Aldrig i livet ... om europas folk får bestämma. Nu är det dags för svindlar-landet att betala notan. Grekerna skall själva rensa upp i den röra som de själva har ställt till med ! Att avskriva lånen och sätta landet i konkurs kommer att drabba alla andra länder i omvärlden. Människors pensioner och besparingar. 
Den internationella ekonomin har inte råd med en finanskris till. Speciellt inte när grekerna själva kan betala sina skulder. Det är bara att bita i det sura äpplet och sälja ut den grekiska övärlden till EU. Kreta, Rhodos och kanske fler av öarna i medelhavet. Så många öar som krävs tills skulden är betald. Nu kan man ju inte sätta ett land i fängelse, utan här får EU agera kronofogde och helt enkelt konfiskera deras tillgångar till en EU-pantbank. Ett antal av pärlorna i medelhavets smycke. Med en option att en gång ev. kunna köpa tillbaka dem. När man har förstått, att rätta mun efter matsäcken. 

Inga kommentarer: