Google Website Translator Gadget

måndag 7 mars 2011

Se & Hör i riksdagen

Massmedia ! Hur länge ska vi behöva höra detta ältande (morgon) och kväll om .... vem som ska bli socialdemokraternas partiledare ?!! Vänta så får ni se ! Det är dom som väljer och det hjälper inte, hur nördigt nyfikna och partipolitiskt personfixerade ni än är.

Som Lidbom sa ..."Ni får inget svar ... för ni håller på med strunt" ! Det är precis vad ni gör. Ni håller på med någon slags skvaller-journalistik. Förtäckt bakom en "seriös" mask. Vi lyssnare och läsare är inte så snäva och inkrökta, att detta är något som vi vill bli matade med varenda dag. Ni beter er som barnen som väntar på jultomten. Hur kan ni hålla på och tjata på partimedlemmarna nästan varje dag......"Kan du ge oss ett tips, om vem det kan bli... snälla ....!?"

Och sedan så avgick ju deras partisekr. också och det blev för er som att hälla bensin på brasan.  Ni blev alldeles till er av upphetsning och ännu fler pseudoanalyser, om vad som NU ska hända .... och varför och hur ... och Gud vet vad.

Ta och lägg ner den här partipolitiska skaller-verksamheten i radio, TV och massmedia i stort och syssla med någonting annat istället. Denna fixering vid vad partiledarna gör och säger. Dessa ständiga intervjuer med riksdagsfolk om fullkomliga struntsaker. Om vem som avgår och varför och vem som nu ska ta över ....o.s.v. !?! Och framför allt den ständiga "bevakningen" av socialdemokraterna !?? Ni tror visst, att vi bryr oss. Ni tycks leva i en egen värld med ett enda intresse. Partipolitiskt skvaller ....helt enkelt. Som sagt ..... det räcker nu !

Inga kommentarer: