Google Website Translator Gadget

tisdag 16 november 2010

Vem kommer att sakna dem ...?

Har svensk massmedia blivit fullkomligt tokiga ? Inte ens om man hittade liv på Mars, så skulle uppmärksamheten vara hälften så stor som nu, när de totalt vältrar sig i denna partipolitiska dynga efter socialdemokraternas s.k. kris. Ett parti på dekis. Vem bryr sig ?! Man följer Mona Sahlin dag och natt, i Sverige och utomlands. Hur många tusentals bilder har det inte tagits nu. Bara under denna uppståndelse. Varför fotograferar dom ? Den är ungefär lika idiotiskt som att ta tusentals bilder på köket hemma. Det är ju exakt samma sak på varje bild. Var kommer denna masshysteri ifrån ? Det finns ju ingen sans i den.

Och ... vem som ska ta över ledningen i partiet ...?!? Man kan ju tro, att det är ett stundande påve-val på gång. Både radio och TV har totalt gått ner sig i denna massmediala pseudohändelse. Är det sossarna som regerar landet? Vad jag kommer ihåg, så förlorade dom valet. Eller ....?!!

Är det något slags självändamål med att ha detta parti kvar. Nu ska de dessutom ändra politiken, bara för att försöka komma åt MAKTEN igen. Vilket förtroende har ett parti som ändrar partiprogram ett par månader efter en valförlust. Dom tror, att Sverige inte kan klara sig utan dem. Vi har klarat oss utmärkt nu i över 4 år .... utan sossar i regeringen. Tiden har sprungit ifrån dem. Denna plakat-politik lurar ingen längre. Förutom dom som alltid röstar på sossarna.  Bl.a. sådana som skulle rösta socialdemokratiskt, även om dom hade en häst som partiledare. Darwins evolutionslära gäller även inom politiken. Den som inte klarar att anpassa sig till verkligheten ..... kommer att dö ut. Och ... vem kommer att sakna dem .... ?!

Inga kommentarer: