Google Website Translator Gadget

lördag 22 november 2008

Har ni hört att .........

Har ni hört om stackarna på äldreboendet Bäckagården i Halmstad ?! Inte nog med att de ofta har förnedrats verbalt, man har ju också bäddat ner dem tidigt på eftermiddagen för att helt enkelt slippa att ha med dem att göra. På kvällarna så har vissa i personalen suttit och tittat på TV, istället för att ge dem den omvårdnad … som de har rätt till. Det ironiska i sammanhanget är också, (har jag hört) att tv-programmen man ofta tittade på, tydligen var … "Time out" och ….. "Roomservice" ( !!??).

Nu har ju också några kriminella Somalier hittat det perfekta (?) sättet att bli rika på. Varför ska man råna banker och spela på hästar, när man enkelt kan kapa en stor oljetanker. I samband med det hörde jag en märklig dialog utanför riksdagshuset. Det var Maria Wetterstrand som ansåg, att det kanske är ett bra sätt att kombinera biståndet till Afrika med minskad bilkörning som en konsekvens av den då uppkomna oljebristen.
Jan Björklund var mycket irriterad och tyckte att varje tanker skulle utrustas med en militär kommandostyrka från hans gamla regemente för att snabbt kunna utplåna dessa hämningslösa skurkar.
Mona Sahlin vickade lite på huvudet och förklarade moderligt, att det bara vore att "gjuta olja på vågorna" …. som hon sa.

Nu har tydligen Tomas Qvick tagit tillbaka erkännandet av 8 mord som han tidigare har dömts för. Det har jag förstått hela tiden, sa Leif G W Persson och sköt upp glasögonen över pannan. Han dömdes bara på sitt erkännande utan några som helst bevis, fortsatte han och satte på sig brillorna igen. Åklagarsidan verkar inte vara så slipade utan däremot uppenbarligen ganska närsynta, när de kan bortse ifrån sådana synbarligen glasklara fakta, mumlade han pillimariskt och tog av sig glasögonen helt.
Polisen har nu blivit ännu mer förvirrad av dessa nya omständigheter i fallet och … efter vad jag har hört …så har de nu begärt in alla papper i det s.k. "kurdspåret" från Palmekommissonen …!?? Ljuset har tydligen tänts igen …!?

Inga kommentarer: