Google Website Translator Gadget

måndag 18 augusti 2008

Lourdes´ gamla mamma


Jaha, nu har alltså Madonna fyllt femtio. Inte konstigt då att man själv börjar bli gammal. Jag minns all uppmärksamhet som hon fick på åttiotalet. Hur hon blev en trendsetter för alla tjejer med sina ständiga utmanande stilväxlingar och ska det sägas i ärlighetens namn ……. också för den bra musiken.

De senaste åren har hon i och för sig släppt mycket bra skivor, men hennes personliga stil har tyvärr sedan flera år konserverats i någon slags anorektisk hälsodryck, där hon tycks tro, att en välexponerad tanighet i videoutförande skulle vara sexigt. Hennes ovårdade (?), långa och fula hår understryker bara, att det var länge sedan begreppet Madonna var ekvivalent med fräckhet och förnyelse. ”In bed with Madonna” är nu bara ett tidsdokument över en epok som flytt.

När man nu ser henne ibland på TV, så får man en känsla av, att det var länge sedan hennes gnistrande diamantklocka stannade. Låtarna är som sagt fortfarande bra, men det betyget måste också till stor del tillskrivas hennes duktiga låtskrivare och producenter. En riktig affärskvinna är hon dock …. allt detta till trots och förmågan att omge sig med dom bästa i branschen har hon fortfarande ………. vår tids Madonna.

Inga kommentarer: